Theetuin

Tijdens de maanden Mei tot Okt. kan men bij mooi weer thee of koffie drinken op de thee tuin .

Dit is een overdekt terras op de pluktuin , waar de deelnemers ,  men voorziet van een heerlijke kop verse muntthee of een vers gezet bakkie koffie .

Natuurlijk worden er taarten gebakken door de deelnemers die bij de koffie / thee genuttigd kunnen worden

Voor de genuttigde koffie / thee en evt. taart of andere lekkernijen wordt een vrijwillige eigen bijdrage gevraagd die ten goede komt aan de Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij. 

 

Ook kan men een voor een heerlijke High tea op de pluktuin terecht  , een high tea bestaat uit onbeperkt thee , hartigheden en zoetwaren , dit kan evt. uitgebreid worden met het plukken van bloemen.

Een High tea met bloemen plukken bedraagt 20,00 per persoon .

We kunnen een high tea serveren v.a 2 personen . ( ook een leuk cadeau )

Uiteraard gaat een high Tea alleen door bij mooi weer.

 

Voor groepen ouderen kan men ook een mini High Tea reserveren met bloemen plukken .

Vele zorginstellingen zijn al op de pluktuin geweest , de ouderen genieten volop van de kleurenpracht het bloemen plukken en de high tea.

Ze zijn echt een middag uit ! 

De High tea bestaat uit ontvangst met huisgemaakte taart onbeperkt thee / koffie , diverse oudhollandse koekjes , chocolade , een sapje , en als toetje een glaasje tokkelroom  met slagroom .   

Natuurlijk gaat men met een bosje bloemen verblijd weer huiswaarts.

Deze High Tea incl. bloemen plukken bedraagt 10,00 per persoon . 

 

Alle financiele ontvangsten / bijdragen komen ten goede aan Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij , deze stichting besteed de gelden aan onderhoud van de dieren verblijven , de tuin , nuttige aankopen zoals de Tovertafel ( 2017 gekocht dmv vele sponsoren)  en Buiten gewoon leren , educatie voor de deelemers en het realiseren van een Droomtuin in 2019.

 

Met uw bezoek aan de pluktuin , theetuin , fair en andere activiteiten op het erf van de zorgboerderij steunt u dus de stichting  Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij en hiermee dus ook de deelnemers van de zorgboerderij.