Evenementen

Open dag en Fair 25 Juni 2023

Op zondag 25 juni organiseert zorgboerderij Blij op de boerderij een open dag, dit voor een ieder die graag wil weten wat de dagbesteding bij ons op de boerderij betekent. 

Deze dag zijn de medewerkers aanwezig om u rond te leiden en evt. van informatie te voorzien.

Tevens zal er deze dag een minifair zijn met leuke kramen gevuld met hebbedingen, woonaccessoires, proeverijtjes, baksels, streekproducten en nog veel meer leuks.

Sommige deelnemers van de dagbesteding hebben ook hun eigen kraampje en laten graag ook hun zelf gemaakte producten zien, tevens zijn zij ook bereid om te vertellen wat zij zoal doen op de boerderij. 

In de ochtend uren zal Rock & Retro aanwezig zijn met een super leuke Retro caravan, voor de muzikale omlijsting en tevens is de pluk - thee tuin geopend voor de nodige versnapperingen. 

Je kunt deze dag dus ook nog een mooie bos bloemen plukken tegen een kleine vergoeding.  

De open dag is van 10.00 uur tot 17.00 uur .

 

Wil jij eens een kijkje achter de schermen nemen, van deze vrolijke kleurrijke en sfeervolle dagbestedingslocatie, dan ben je uiteraard van harte welkom ! 

Wil je eerder info. over de dagbesteding ontvangen of een afspraak maken voor een bezichtiging dan is dat ook mogelijk, neem dan even contact op met Diana zij kan dan een rondleiding inplannen.  

 

Lijkt het je leuk om met een kraam aanwezig te zijn op deze open dag, neem dan even contact op, er is geen staangeld aan verbonden, wat het natuurlijk nog leuker maakt ! 

 

Contact ; Diana 0623948854 of decreatievetuinkamer@gmail.com  

 

Rock & Retro
Rock & Retro