Welkom in de winkel van dagbesteding Zorgboerderij Blij op de Boerderij .

In deze winkel treft u streekproducten , lekkernijen , delicatessen en  kadootjes hebbedingen die gemaakt zijn door de deelnemers op de zorgboerderij. Wij willen benadrukken dat deze producten voor u met liefde zijn gemaakt en door de deelnemers zorgvuldig zijn uitgezocht voor de verkoop. 

De opbrengst van de verkoop hiervan , gaat naar de dagbesteding van Zorgboerderij Blij op de Boerderij , hiervan kopen we materialen en realiseren we projecten zoals het renoveren van dierenverblijven etc.

Naast wat je ziet in deze webwinkel kun je in de boerderijwinkel terecht, voor verse groente zo van het land geplukt, bloemen, zomerbloeiers, hangpotten, kadopakketten, bakmixen, zuivel, mosterd, advocaat, jam en allerlei streekproducten.

 

Vanaf ca. April zijn er weer prachtige hangpotten, zomerbloeiers en vaste planten te verkrijgen die speciaal door en voor ons gekweekt worden, een geweldige samenwerking met GGZ topkwaliteit!  

 

Vooral de oud houten decoraties voor in en om het huis zijn een lust voor het oog, deze zijn erg gewild en worden vervaardigd binnen de dagbesteding van de zorgboerderij. Net als alle schilderijen op hout en houten feestslingers. Deelnemers van jong tot oud zijn bij het maken van dit product betrokken. Het schenkt hen dan ook erg veel waardering wanneer u uw aankoop doet. Plus dat we met de verkoop van deze producten een geweldige activiteit die zijn doel raakt blijven behouden. 

 

Op het erf staat naast de winkel op wielen ook de pipowagen van Zuks van Saar , hierin vind je veel Vintage en second hand kleding.

 

De boerderijwinkel en de winkel van Zuks van Saar is dagelijks ook geopend op het erf van Zorgboerderij Blij op de Boerderij van ma.t.m.vrij. van 10.00 uur tot 16.00 uur. In de weekenden en tijdens zon & feestdagen gesloten.

Kunt u niet naar de boerderijwinkel toekomen, dan kunt u uw bestelling doen via de webwinkel en kan het naar u opgestuurd worden. Soms kan het gewicht en formaat verschillen met de prijs voor verzenden , wacht  even met uw betaling tot u een mail van ons heeft ontvangen met daarin het juiste verzendbedrag.

 

Wij wensen u veel shopplezier!  

Geselecteerde producten

Alpaca

Alpaca


€ 37,50
Varken

Varken


€ 22,50
Kip

Kip


€ 15,00
Schaap

Schaap


€ 14,50
Rabbits

Rabbits


€ 12,95
Snel zoeken